Almeerse visboeren krijgen ruime voldoende in AD-haringtest - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 22 Jul 2017 om 11:32 uur - Laatste update: 22 Jul 2017 om 11:34 uur

Almeerse visboeren krijgen ruime voldoende in AD-haringtest

Geschreven door (volgen?)
Haring_hollandse_nieuwe_25006ECF2DF661D6C125786100492594_17

In de AD-haringtest van dit jaar zijn twee Almeerse visboeren meegenomen. Zo krijgt Viscircus Gebr. Koning gevestigd in Almere Stad een 8 en Volendammer Vishandel Kroon van de jury een 7,5.

Over de visboer in Almere Buiten was de jury erg te spreken: “De hele zaak straalt liefde voor het vak uit. Fraaie presentatie in een mooi opgemaakte vitrine. Kroon moet nog even een iets betere partij haring oppikken en dan is het helemaal top.

Alhoewel de jury de test bij de visboer in Almere Stad een ongelukkig testmoment noemt, vindt zij toch dat de winkel een goede haring aanbiedt aan klanten: “Als het AD binnenstapt, is de nieuwe winkel van Koning net drie uur open en dat betekent sowieso stress. Dan zo’n haring afleveren is dan ronduit een prestatie.

Vorig jaar werd de haring van Viscircus Gebr. Koning ook al meegenomen met hun winkel op Belfort, toen scoorden zij nog een 7,5.

Categorie:
Overige
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.