Almeerse in de race voor plek als koffermeisje in Miljoenenjacht - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 30 Aug 2017 om 09:38 uur - Laatste update: 30 Aug 2017 om 09:38 uur

Almeerse in de race voor plek als koffermeisje in Miljoenenjacht

Geschreven door (volgen?)
Foto: RTL

Foto: RTL

Salina Stienstra uit Almere maakt kans om komend voorjaar het nieuwe koffermeisje te worden bij het televisieprogramma Miljoenenjacht op RTL4.

In totaal hebben 168 kandidaten zich aangemeld waarbij Salina één van diegenen was die genoeg stemmen verzamelden.

Selectiedag

Woensdag is er voor de geselecteerde kandidaten een selectiedag in Amsterdam. Hierbij zal een vakjury bestaande uit Lucia Marthas, Zoey Ivory en Fred van Leer de 5 beste dames selecteren.

De door de vakjury gekozen meisjes gaan komend najaar elk één aflevering meedoen als koffermeisje waarna het publiek kan gaan stemmen. Uiteindelijk zal de winnares hiervan komend voorjaar te zien zijn als het nieuwe koffermeisje.

Salina Stienstra uit Almere is door naar de volgende ronde om het nieuwe Koffermeisje van Postcode Loterij Miljoenenjacht te worden.

Salina Stienstra uit Almere is door naar de volgende ronde om het nieuwe Koffermeisje van Postcode Loterij Miljoenenjacht te worden.

Categorie:
Entertainment
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.