Zes verdachten aangehouden na gewapende straatroof in Stripheldenbuurt - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 11 Sep 2017 om 16:58 uur - Laatste update: 11 Sep 2017 om 16:58 uur

Zes verdachten aangehouden na gewapende straatroof in Stripheldenbuurt

Geschreven door (volgen?)
IMG_3673

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag zes verdachten aangehouden na een gewapende straatroof aan de Jimmy Brownstraat.

Rond 02.35 uur meldde het 20-jarige slachtoffer zich bij de politie en verklaarde dat hij onder bedreiging van een wapen was beroofd van zijn persoonlijke bezittingen. De verdachten waren hierna gevlucht in een personenauto.

Met de informatie over de auto en het signalement van de verdachten kon de vluchtauto getraceerd worden op de Jean Dulieuweg.

De inzittenden, inwoners van Amsterdam, Dordrecht en Krimpen aan de IJssel in de leeftijd van 18 tot 24 jaar, werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. 

Onderzoek

De recherche doet onderzoek naar de betrokkenheid van de verdachten bij deze straatroof en mogelijke meerdere berovingen.

Bij de gearresteerde verdachten is een deel van de buit aangetroffen en ook een vuurwapen aangetroffen.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.