Almeerder fietst 470 kilometer voor het goede doel - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 15 sep 2017 om 11:28 uur - Laatste update: 15 sep 2017 om 11:28 uur

Almeerder fietst 470 kilometer voor het goede doel

Geschreven door (volgen?)

De 36-jarige Sushant Arora uit Almere fietst van 22 tot 25 september mee tijdens de jaarlijkse Colt Charity Bike Ride om geld in te zamelen voor het sportcentrum ‘Only Friends’ in Amsterdam.

Het sportcentrum is het enige sportcentrum in Europa dat volledig is uitgerust voor kinderen en jongeren met een beperking.

Arora zegt vaker een donatie te doen aan goede doelen en nu graag nog meer in actie te willen komen: “Ik ben een gelukkig mens en vind het belangrijk om ook iets te doen voor anderen. Ik doneer regelmatig geld aan goede doelen, maar ik haal er nog veel meer voldoening uit om echt in actie te komen zoals nu voor de Colt Charity Bike Ride. Sporten maakt mensen blij en dat gun je iedereen.”

Opnieuw leren fietsen

De Almeerder had voor het laatst ruim 20 jaar geleden gefietst en had überhaupt nog nooit eerder op een racefiets gezeten. Hij leerde opnieuw fietsen om aan deze uitdaging mee te kunnen doen.

De Colt Charity Bike Ride start in Barcelona en eindigt in Valencia.

Categorie:
Overige
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.