Voorstelling 'MARE' van Vis á Vis wegens succes verlengd in 2018 - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 27 sep 2017 om 20:29 uur - Laatste update: 27 sep 2017 om 20:29 uur

Voorstelling ‘MARE’ van Vis á Vis wegens succes verlengd in 2018

Geschreven door (volgen?)

Theater Spektakel MARE verwelkomt deze maand haar 40.000ste bezoeker. Nog nooit zijn er zoveel bezoekers in één zomer naar de locatie van Vis à Vis gekomen. De voorstelling is nagenoeg uitverkocht, met nog enkele kaarten beschikbaar in week van september. Wegens het grote succes heeft Vis à Vis aangekondigd de voorstelling te verlengen in 2018.

Vanaf mei 2018 opent Vis à Vis wederom haar poorten voor het actuele humoristische spektakel MARE dat wordt gespeeld in een gigantische waterarena. De voorstelling is vanaf 9 mei tot en met 15 juli opnieuw te zien zijn naast het Almeerderstrand.

Humor en spektakel

De voorstelling MARE gaat in op de klimaatveranderingen en laat zien hoe de doorploeterende mens zich redt in een ondergelopen wereld. Dit alles wordt gebracht met humor en spektakel en een grootschalig decor in een waterbassin met 1 miljoen liter water.

“We zijn ontzettend blij met zoveel publiek op de tribune. Het is mooi om te zien dat het onderwerp en de visuele beelden van MARE zoveel verschillende mensen, van jong tot oud, aanspreekt. We zijn ook erg blij met de publiekswaardering die gestegen is naar gemiddeld een 9”, vertelt Klaartje Wierbos (zakelijk leider bij Vis à Vis).

Kijk voor meer informatie over MARE op de website van Vis á Vis »

Categorie:
Entertainment · Zakelijk
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.