Streetartfestival in Almere Stad groter dan ooit - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 04 okt 2017 om 10:59 uur - Laatste update: 04 okt 2017 om 10:59 uur

Streetartfestival in Almere Stad groter dan ooit

Geschreven door (volgen?)

De zesde editie van het Streetartfestival welke op zaterdag 21 en zondag 22 oktober in Almere Centrum zal worden gehouden, wordt groter dan ooit.

Voor de komende editie doen er niet alleen 3D-streetpainters uit Nederland mee maar ook uit onder andere Italië, Duitsland, Bulgarije, Ukraïne en Bahrein.

 

“Alles is in 3D waarbij het diepte effect vanaf slechts een oogpunt gezien kan worden, en vooral door een (foto)lens is het effect optimaal. De bezoekers kunnen uiteraard een foto nemen van de paintings maar het is ook mogelijk om zelf óp een painting plaats te nemen, zodat het 3D effect goed te zien is”, vertelt Barry Bouquet (organisatie Streetartfestival).

Graffiti

Naast de ruim 20 streetpainters zijn er ook ruim 10 graffiti artiesten die beide dagen hun talenten op grote panelen laten zien. Kinderen kunnen onder begeleiding ook zelf aan de gang met graffiti.

Op de zondag kan worden meegedaan met een mega stoepkrijt kunstwerk.

 

Categorie:
Entertainment
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.