Zaterdagavond gratis buitentheater op de Esplanade - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 04 okt 2017 om 11:07 uur - Laatste update: 04 okt 2017 om 11:07 uur

Zaterdagavond gratis buitentheater op de Esplanade

Geschreven door (volgen?)

Bezoekers aan Almere Centrum kunnen komende zaterdagavond 7 oktober gratis genieten van spectaculair buitentheater in Almere Centrum.

Zaterdagavond speelt Theater Gajes ‘Agora Phobia’ dat gaat over de hoge verwachtingen van een groots bouwproject, waarbij de hoofdrol is weggelegd voor een plein dat toe is aan een grote opknapbeurt. Maar of de bouwplannen tot een goed einde worden gebracht, is nog maar de vraag – wie het antwoord op die vraag wil weten is van harte welkom bij deze openluchtvoorstelling op de Esplanade in Almere Centrum.

Het publiek kijkt niet alleen naar de voorstelling, maar zit er midden in. Dat zorgt voor een unieke beleving.

Afsluiting evenementenseizoen

Nog niet eerder was zo´n grote buitenvoorstelling gratis te bewonderen op de Esplanade in het centrum van Almere“, aldus Martin Ort (directeur van de Ondernemersvereniging Stadscentrum Almere).

De voorstelling van Theater Gajes is gratis toegankelijk voor iedereen en een mooie afsluiting van het evenementenseizoen 2017, dat begon met de Landelijke Veiligheidsdag en werd gevolgd door onder meer het Bevrijdingsfestival, de Almere City Run, kinderactiviteiten in de zomer, het Terrassenfestival, Stadstuinenfestival, de Challenge Almere-Amsterdam en de Midland Classic Show“, vertelt Ort verder.

De voorstelling begint om 20.15 uur en eindigt om 21.15 uur.

Categorie:
Entertainment
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.