14-jarige jongen van fiets beroofd in Bouwmeesterbuurt - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 06 okt 2017 om 09:52 uur - Laatste update: 06 okt 2017 om 09:52 uur

14-jarige jongen van fiets beroofd in Bouwmeesterbuurt

Geschreven door (volgen?)

Maandagavond is een 14-jarige jongen beroofd van zijn fiets aan het Wingvangpad, de politie zoekt getuigen.

Rond 18.30 uur fietste een 14-jarige jongen uit Almere over het Wingvangpad waar hij ter hoogte van het Oostvaarders College gepasseerd werd door twee jongens die vanaf vanaf het J.T.P. Bijhouwerhof kwamen aanlopen. Zij riepen wat naar de jonge Almeerder die vervolgens probeerde door te fietsen.

Eén van de jongens pakte de fiets vast en het slachtoffer werd van zijn fiets geduwd. Hij kwam hierbij hard ten val. De twee jongens gingen er op zijn fiets vandoor in de richting van het centrum van Almere Buiten.

Onderzoek

De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. De fiets van het slachtoffer betreft een zwarte Batavus herenfiets met zilveren belettering. De fiets heeft een zwart zadel en blauwe bagagebinders.

De eerste verdachte heeft een blanke huidskleur en is ongeveer 16/17 jaar oud, tussen de 1.85 en 1.90 meter lang met een mager postuur. Hij heeft donkerblond, kort, steil haar en lichte bakkebaarden. Hij droeg een zwarte jas van het merk Adidas, een zwarte broek en zwart/blauwe schoenen.

De tweede verdachte heeft een licht getinte huidskleur en is ongeveer 16 á 17 jaar oud en is tussen de 1.85 en 1.90 meter lang. Hij heeft een zwarte hanenkam van enkele centimeters hoog, een iets grover postuur dan de eerste verdachte en droeg een zwarte broek, een zwarte jas met capuchon en beige bontkraag en hij had een Louis Vutton tasje bij zich.

Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.