Almeerse drankengroothandel realiseert eerste Hongaarse wijnbar van Nederland - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 16 okt 2017 om 15:06 uur - Laatste update: 16 okt 2017 om 15:06 uur

Almeerse drankengroothandel realiseert eerste Hongaarse wijnbar van Nederland

Geschreven door (volgen?)

De Almeerse drankengroothandel BON Import en het Hongaarse wijnhuis Garamvarí hebben de handen ineen geslagen met een nieuw concept waarbij de eerste Hongaarse wijnbar van Nederland is gerealiseerd.

Het restaurant The Hungarian Corner in Den Haag is na een verbouwing heropend met een geheel Hongaarse wijnbar. De bijzondere samenwerking tussen BON Import en Garamvarí is ontstaan tijdens de jaarlijkse proeverij bij de Hongaarse ambassade in Den Haag.

De eigenaar van het Haagse restaurant speelde al langer met het idee om een Hongaarse wijnbar te openen, welke kon gerealiseerd door de samenwerking tussen de partijen. “Naast de traditionele wijnen beschikken we ook over internationale wijntypen. Deze hoge variëteit aan druiven maakt de Hongaarse wijnen uiterst geschikt om een geheel eigen wijnbar te voeren“, vertelt Sylvain Scheers van BON Import.

Wanneer de wijnbar succesvol blijkt te zijn, hebben de samenwerkende partijen het voornemen om meerdere vestigingen te openen in het land.

Categorie:
Overige · Zakelijk
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.