Almere Nieuws zoekt columnisten en fotografen! - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 18 okt 2017 om 15:06 uur - Laatste update: 18 okt 2017 om 15:06 uur

Almere Nieuws zoekt columnisten en fotografen!

Geschreven door (volgen?)

Almere Nieuws is opzoek naar enthousiaste columnisten en fotografen die het team willen versterken! Iets voor jou? Lees dan gauw verder!

Allereerst is het handig om te weten dat de twee hierboven genoemde functies op vrijwillige basis zijn. Daarentegen bieden wij je wel een breed publiek van gemiddeld 120.000 lezers per maand en natuurlijk een mooie referentie op je curriculum vitae!

Als fotograaf van Almere Nieuws kan het zijn dat je wordt gevraagd om foto’s te maken bij Strandfestival ZAND, de Libelle Zomerweek, de intocht(en) van Sinterklaas maar ook activiteiten in je eigen buurt als een aanrijding die reeds heeft plaatsgevonden. Bij voorkeur zoeken we iemand met een professionele fotocamera omdat het simpelweg (te) lullig staat wanneer je met je BlackBerry’tje een beeldverslag maakt.

Als columnist van Almere Nieuws schrijf je af en toe een column. Wij vragen geen minimum columns per week of maand gezien we graag waarde hechten aan je kwaliteit! Bij voorkeur zoeken we iemand met een scherpe tong die eigenlijk altijd wel wat te klagen heeft en een mening kan vormen over de actualiteit – zowel in Almere als landelijk. Ook is het belangrijk dat je niet bang bent over wat anderen van je mening zouden kunnen vinden (gewoon negeren!) en vooral op de publiceer-knop durft te drukken.

Lijkt het je wat? Solliciteer dan via deze pagina.

Categorie:
Redactieblog
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.