Tweetal pleegt gewapende straatroof in Muziekwijk - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 19 okt 2017 om 14:06 uur - Laatste update: 19 okt 2017 om 14:06 uur

Tweetal pleegt gewapende straatroof in Muziekwijk

Geschreven door (volgen?)

In de nacht van woensdag op donderdag is een Almeerder het slachtoffer geworden van een gewapende straatroof. De politie zoekt getuigen.

Rond 01.40 uur kreeg de politie een melding over de beroving. Het slachtoffer wilde de voordeur van zijn woning aan de Glinkastraat openen, toen er plots twee jonge mannen achter hem stonden. Eén van hem eiste het slachtoffer de deur te openen.

Toen het slachtoffer dit weigerde, ontstond er een worsteling waarbij het slachtoffer werd bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Vervolgens moest het slachtoffer zijn waardevolle spullen afstaan en ging het tweetal er vandoor.

Het slachtoffer is met letsel aan zijn hoofd en hand naar het ziekenhuis gegaan waar hij aan zijn verwondingen is geholpen.

Signalement

Beide daders hebben een donkergetinte huidskleur. De één wordt geschat tussen de 1.90 meter en 1.95 lang en heeft een slank postuur, hij droeg een blauw trainingspak.

De ander wordt geschat op 1.75 meter lang, heeft een gezet postuur en droeg zwarte kleding.

Getuigen kunnen zich bij de politie melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Categorie:
112
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.