Almeerse sporters ontvangen sportpenning - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 01 nov 2017 om 17:52 uur - Laatste update: 01 nov 2017 om 17:52 uur

Almeerse sporters ontvangen sportpenning

Geschreven door (volgen?)

v.l.n.r.: Jonas de Geus, Terrance Pieters, René Peeters en Desiree van Lunteren (foto door Fred Rotgans)

Voetbalster Desiree van Lunteren en de hockeyers Jonas de Geus en Terrance Pieters hebben dinsdagavond uit handen van wethouder René Peeters de sportpenning van de gemeente Almere ontvangen.

De uitreiking vond plaats in het Topsportcentrum in aanwezigheid van Almeerse sportverenigingen, buurtsportcoaches en inwoners.

EK voetbal

Desiree van Lunteren won afgelopen zomer als speelster van het Nederlands vrouwenelftal met haar team het Europees Kampioenschap tijdens de finale tegen Denemarken.

Van Lunteren speelde eerder onder andere bij de clubs SV Almerse, SC BuitenBoys en AS’80. Sinds 2012 speelt zij bij Ajax.

Hockeyers

Jonas de Geus ontving de sportpenning omdat hij met het Nederlandse hockeyelftal het Europees Kampioenschap voor mannen won door in de finale België te verslaan.

Terrance Pieters ontving de sportpenning voor het winnen van de EK-titel met Jong Oranje. Beide hockeyers spelen momenteel bij de Almeerse Hockey Club (AHC).

 

Categorie:
Sport
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.