Deel 2 over WitchWorld-legenden uitgebracht door Ton Theunis - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 13 nov 2017 om 15:19 uur - Laatste update: 13 nov 2017 om 15:19 uur

Deel 2 over WitchWorld-legenden uitgebracht door Ton Theunis

Geschreven door (volgen?)

Ton Theunis, schrijver en onder andere initiatiefnemer van WitchWorld, heeft deel 2 van de WitchWorld-legenden op de markt gebracht. Het nieuwe deel heeft de titel ‘De verrader van Elmhudde’ gekregen en is de opvolger van ‘Tweestrijd‘ welke in september vorig jaar verscheen.

In het boek krijgen de karakters Elaine, Toerio, Ivar en Pippijn opnieuw te maken met spanning, avontuur en humor.

Het karakter Elaine van Berlichem heeft een vreselijk offer moeten brengen om haar vader en haar vrienden te redden uit de handen van een meedogenloze vrouw: hierdoor valt zij zelf ten prooi aan een onzalig lot, ontsnappen lijkt onmogelijk. Haar vrienden gaan tot het uiterste om haar te bevrijden, maar is ieders motief wel zo oprecht? En wat heeft de trol Toerio op zijn geweten dat iedereen hem zo vreselijk haat?

Tijdens de zoektocht naar Elaines redding blijkt al snel dat ook anderen belangen hebben die door haar aanwezigheid in het gedrang komen. Om haar heen wordt een web van hele leugens en halve waarheden gesponnen, waarmee Elaine opnieuw in levensgevaarlijke situaties belandt.

Themapark

Sinds 2009 ontwikkelt een team van creatieve professionals het themapark WitchWorld dat naar verwachting in 2020 zijn poorten zal openen langs de A6 in Almere, bij het bekende -nu nog onafgebouwde- kasteel.

Het nieuwe deel is verkrijgbaar via de website van uitgeverij De Kring.

Categorie:
Entertainment · Zakelijk
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.