Vier sterren voor gastvrijheid Flevoziekenhuis - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 06 dec 2017 om 12:37 uur - Laatste update: 06 dec 2017 om 12:37 uur

Vier sterren voor gastvrijheid Flevoziekenhuis

Geschreven door (volgen?)

Het Flevoziekenhuis heeft 4 van de 5 sterren gekregen in de GastvrijheidsMonitor van Gastvrijheidszorg met Sterren.

“Het is een mooi resultaat, zeker omdat het pas de eerste keer is dat wij meedoen aan de Gastvrijheidsmonitor. Bovendien is het een goede stimulans om de verbeterpunten aan te pakken, zodat we volgend jaar naar vijf sterren kunnen streven”, aldus Arthur Kolks (hoofd Gastvrijheid van het Flevoziekenhuis).

Het Flevoziekenhuis scoort onder meer goed vanwege de ruime hal, de ligging van mijnInfopunt direct bij de entree en de kwaliteit en diversiteit van de voeding. Ook de gastvrije houding van medewerkers en met name de rol van de gastheren en –vrouwen bij de ingang wordt gewaardeerd.

De verbeterpunten richten zich met name op de ambiance in het héle gebouw en de bewegwijzering. “Met beide aspecten zijn we druk bezig om verbeteringen aan te brengen”, legt Arthur Kolks uit. “Daar scoren we volgend jaar vast beter op.”

Belangrijk instrument

Gastvrijheidszorg met Sterren heeft zich ontwikkeld tot een belangrijk instrument voor de gehele zorgsector. Bij de toetsing komen alle aspecten van de gastvrijheidszorg aan bod komen zoals ambiance, bejegening, beleid, eten & drinken, faciliteiten en klantvriendelijkheid.

Dit jaar deden ruim 120 verpleeg- en verzorgingshuizen, ziekenhuizen en GGZ-instellingen mee aan Gastvrijheidszorg met Sterren.

Categorie:
Overige
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.