Voordelig adverteren op Almere Nieuws - Almere Nieuws


Voordelig adverteren op Almere Nieuws

Almere Nieuws wordt maandelijks bezocht door gemiddeld 100.000 unieke bezoekers en heeft via de social media kanalen meer dan 20.000 volgers. Stelt u zich eens voor dat al deze mensen kennis zouden maken met uw bedrijf, product of actie!

Adverteren bij Almere Nieuws betekent simpelweg voordelig adverteren bij het grootste media-platform in Almere.: nergens bereikt u een grotere groep mensen tegen het scherpst mogelijke tarief.

Doelgroep

De bezoekers op Almere Nieuws zijn zowel mannen als vrouwen in de leeftijdscategorie 15 tot 60 jaar. Zij zijn afkomstig uit Almere en omstreken (dus ook uit Lelystad, Hilversum, Huizen, Amsterdam etc).

Het aantal bezoekers op Almere Nieuws groeit enorm: de bezoekersaantallen van januari 2017 waren bijvoorbeeld 56 procent hoger dan in januari 2016.

Adverteren ín een artikel

Het is mogelijk om te adverteren middels een tekstregel ín een artikel. Onderaan een artikel wordt uw bedrijfsnaam inclusief de link naar uw bedrijfssite vermeld, in een tekstje naar keuze. De kosten hiervan zijn €4,50 per link in artikel met een minimale afname van 10 stuks.

Adverteren middels een artikel

Normaliter worden er op Almere Nieuws enkel informatieve artikelen geplaatst. Ook is het mogelijk om een artikel met een commercieel tintje te plaatsen. Denk hierbij aan het promoten van evenementen, uw bedrijf of uw product.

In het artikel is het naast tekst mogelijk om links, foto’s en zelfs video’s te plaatsen en wordt er daarnaast een doorlink geplaatst op onze social media kanalen.

De kosten hiervan zijn €29,00 per artikel. Heeft u geen ervaring met het opstellen van een artikel? Dan helpen wij u daar graag bij.

Banner bovenaan elk artikel

Sinds juni 2017 is het mogelijk om uw banner te plaatsen bovenaan elk artikel waarbij u vervolgens zelf kan bepalen door hoeveel mensen uw advertentie wordt bekeken.

Via ons handige online systeem is het mogelijk om uw eigen campagne te starten en dus eigenlijk binnen een kwartier uw banner al op onze website te hebben! En houdt u vast: uw banner kunt u al voor slechts 2,00 euro op onze website plaatsen!

Klik hier om een account aan te maken op ons online systeem »

Nieuw: advertentiebundels!

Om het u nog aantrekkelijker te maken, bieden wij vanaf 2017 advertentiebundels aan voor de artikelen. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer u meerdere malen per jaar een product of evenement wil promoten. U kunt hiervoor verschillende artikelen (laten) opstellen.

De bundel heeft een geldigheid van 365 dagen vanaf wanneer u de bundel heeft aangeschaft. U kunt er dus voor kiezen om een artikel te plaatsen in januari, maar ook eind december.

Aantal artikelenTariefKorting
1€ 29,00 € 0,00
5€ 124,00 € 20,00
10€ 249,00 € 41,00

Banners plaatsen

Voor het voordelig plaatsen van banners verwijzen wij u graag door naar 24Webverting Nieuws BV, zij verzorgen de advertenties in de vorm van banners op Almere Nieuws. Klik hier voor meer informatie.

Contact opnemen

Meer informatie over het adverteren in de vorm van een artikel of ín een artikel? Klik hier om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte of gebruik onderstaand formulier.

Voor meer informatie over het adverteren middels een banner verwijzen wij u graag door naar 24Webverting Nieuws BV.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw bericht