Ondernemersdag Almere
Klik om te vergrotenFoto: aangeleverd

Ondernemersdag Almere
dinsdag 26 maart 2019


Je oriënteren, je ideeën delen, je plannen toetsen, antwoord op je vragen krijgen en tips en adviezen ontvangen van ervaren ondernemers. Voor al deze dingen kun je op 26 maart terecht bij de Ondernemersdag.

En dat dan ook nog eens bij jou in de buurt, in Almere. Met allerlei enthousiaste ondernemers uit jouw regio. Ga netwerken, bezoek de markt en laat je inspireren tijdens de seminars en workshops. Dit is hét moment om een volgende stap te zetten met jouw (plannen voor je) eigen bedrijf. Het kost je niks dan tijd. Dus kom, zet die stap en meld je aan!

Waarom naar de Ondernemersdag Almere?

Welke ondernemer ben jij? Nog oriënterend, net begonnen of heb je al een mooie groeiende start-up onderneming? In welke fase je ook zit, de startersdag in Almere zit boordevol met kennis, inspiratie, ondernemersverhalen en netwerkmogelijkheden binnen iedere fase van het jonge ondernemerschap.

Herken jij jezelf in onderstaande greep van voorbeelden waar je als startende en groeiende ondernemer mee te maken krijgt? Meld je dan ook aan voor de ondernemersdag!

Gemeente Almere is initiatiefnemer van dit evenement en nodigt je dan ook graag uit om op dit evenement. Toegang is gratis en inclusief broodjesbuffet. 


Datum, tijden en prijzen

Dinsdag 26 maart 2019
17:30 tot 21:45 uur
Entree is gratis

Locatiegegevens

Gemeentehuis Almere
Stadhuisplein 1
1315 HR Almere

Meer informatie

Startersdagen.com
info@startersdagen.com
[website]