Colofon - Almere Nieuws


Colofon

Almere Nieuws is sinds 01 juni 2013 een gratis online nieuwsplatform voor Almeerders welke dagelijks door de redactie wordt onderhouden door het publiceren van onder andere nieuwe artikelen, foto’s en video’s.

Bezoekers

Almere Nieuws verwelkomt maandelijks gemiddeld 100.000 bezoekers. Gemiddeld 70,67% van de bezoekers komt na hun eerste bezoek terug om de website te bekijken, bijvoorbeeld wanneer er nieuwe nieuwsberichten zijn of er nieuwe agendapunten zijn.

62% van onze bezoekers komen uit Almere, de overige bezoekers komen uit de omgeving van Almere (Amsterdam, Hilversum, Utrecht, Lelystad etc).

Samenwerken en/of adverteren

Wij staan altijd open voor ideeën om samen te werken met anderen, neemt u daarvoor contact op via de contactpagina. Indien u wenst te adverteren, staan op deze pagina meer informatie over de mogelijkheden en de scherpe tarieven.

Reacties

Het is door lezers / volgers van Almere Nieuws mogelijk om reacties te plaatsen op artikelen die door de redactie worden geplaatst, Almere Nieuws is niet aansprakelijk/verantwoordelijk voor de geplaatste reacties.

Het reactiesysteem via Almere Nieuws werkt via Facebook waarbij een team van moderators de reacties controleert op onderstaande:

  • Zorg dat je reactie niet in strijd is met de Nederlandse Wet;
  • Een reactie dient altijd in het Nederlands geschreven te zijn;
  • Een reactie dient altijd geschikt te zijn voor alle leeftijden;
  • Aanbevelingen bestemd voor de reactie (spelfout, extra informatie, foto) kan worden doorgegeven via de redactie;
  • Discriminerende, seksuele, haatdragende, uitdagende, commerciële, beledigende, grove en niet actuele reacties zullen worden verwijderd;
  • Het plaatsen van reacties onder een schuilnaam is niet toegestaan;
  • Reacties dienen te maken te hebben met het artikel waar men een reactie op plaatst;
  • Discussiëren mag, maar zorg dat het bij discussiëren over het onderwerp blijft, zonder elkaar persoonlijk aan te vallen;

Wanneer een reactie niet voldoet aan de hierboven genoemde vereisten, wordt deze verwijderd en mogelijk een blokkade opgelegd. Omdat een reactie wordt verwijderd, valt er achteraf geen discussie te voeren over waarom een gebruiker geblokkeerd is. Deblokkeren is om die reden dan ook niet mogelijk.

Copyright

Van de website mag niets zomaar overgenomen worden zonder schriftelijke toestemming van de redactie. Tips, vragen, opmerkingen, klachten en andere zaken kunt u kenbaar maken via het contactformulier of rechtstreeks aan [email protected]

Wij hebben ons best gedaan om alle rechthebbenden met betrekking tot (foto-) materiaal op deze website / nieuwsbrief te achterhalen. Een ieder die meent dat zijn/haar materiaal zonder voorafgaande toestemming hier is gebruikt, verzoeken wij om zich binnen 24 uur na publicatie tot ons te wenden.

Almere Nieuws is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Midden-Nederland onder registratienummer 57600368.