[Column] Een nieuw begin - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 07 aug 2016 om 13:30 uur - Laatste update: 07 aug 2016 om 13:30 uur

[Column] Een nieuw begin

Geschreven door (volgen?)

Komende woensdag 10 augustus komt dan na 3 jaar schrijven eindelijk mijn derde boek uit, wat gaat over hoe ik onder andere middels een maagverkleining meer dan 45 kilo ben afgevallen.

Het in dagboekvorm geschreven boek bevat foto’s van voor- en na de operatie, maar ook zelfs tijdens de operatie. Een heleboel mensen hebben aan het boek meegewerkt waardoor het resultaat er zeker mag zijn.

Veel mensen zijn erg benieuwd naar het boek, maar ik ben vooral benieuwd naar de reacties en dan met name de reacties over de omslag van het boek. Met name omdat ik de omslag al aan een aantal mensen heb laten zien en deze één voor één allemaal  overdonderd waren.

Afgelopen vrijdag hebben we voor het officieel uitbrengen van het boek komende woensdag al het één en ander opgenomen; zo is het eerste exemplaar uitgereikt en hebben we een grote donatie gedaan aan het Voedselloket Almere. Alles bij elkaar in één vlog zal woensdag het startsein van de verkoop van mijn nieuwe boek gaan geven.

En voor wie ik het boek precies heb geschreven? In de eerste instantie voor diegenen die een maagverkleining overwegen of het fenomeen afvallen en overgewicht interessant vindt. Er staat namelijk ook veel informatie in over effectief afvallen en hoe een dieet keer op keer kan mislukken.

Uiteraard is het boek ook gewoon geschreven voor diegenen die van lezen houden.


Het boek is met 40 procent korting vooruit te bestellen via deze website. Komende woensdag zal het boek officieel worden uitgebracht op een gepaste wijze via de social media kanalen van Max Joling.

Categorie:
Columns
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.