[Column] Wat voor auto? - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 16 aug 2016 om 17:00 uur - Laatste update: 16 aug 2016 om 18:46 uur

[Column] Wat voor auto?

Geschreven door (volgen?)

Zegt een auto iets over hoe je smaak is, of moet je allang tevreden zijn als je iets hebt om in te rijden? Ik vind dat eerste het enige juiste. Ongeacht of je nu in een goedkope of dure auto rijdt, er zijn zat keuzes waarin je kenbaar kunt maken wat je smaak precies is.

Men vraagt mij wel eens wat voor een auto ik nu mooi vind en zijn vervolgens verbaast dat ik geen Ferrari of Porsche als antwoord op geef. “Maar je bent toch een man?”, vragen ze dan aan mij.

Dat is een groot vooroordeel: mannen houden van auto’s net zoals dat huishouden een echt vrouwending is. Dat is een erg kromme gedachte. Ik heb weliswaar auto’s waar ik van droom, namelijk het VIP-vervoer. Ik vind een verlengde Audi met geblindeerde ramen en een Hummer H2-limousine juist mooi.

Maar, op het gebied van realiteit heb ik daarentegen ook een voorkeur. Wanneer ik mijn rijbewijs zou behalen, zou ik graag in een Mini Cooper willen rijden. Liefst zo’n verlengde waar het dak ook nog eens van open kan.

Dat is voor mij mooier dan een dure sportauto, en maakt mij warmer dan het doen van het huishouden.


Dit artikel werd mede mogelijk gemaakt door auto-onderdelenexpert.

Categorie:
Columns
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.