Contact - Almere Nieuws


Contact

Hieronder kun je contact opnemen met de redactie van Almere Nieuws. Wanneer je een nieuwstip hebt, verzoeken wij je om dit formulier te gebruiken.

Het is ook mogelijk om rechtstreeks aan [email protected] te mailen. Ook kunnen persberichten verstuurd worden naar dat e-mail adres en mag dat e-mail adres gebruikt worden voor niet-commerciële PR-bestanden.

Vraagje?

Wanneer je een vraag hebt aan de redactie, raden wij je aan om eerst bovengenoemd lijstje door te nemen met vragen die vaak gesteld worden. Wanneer je vraag er niet tussen staat, kun je ons uiteraard een mailtje sturen!

Leuk! Je nieuws (en persberichten) kun je mailen naar [email protected]

Category: FAQ

Omdat er dagelijks honderden reacties binnenkomen op artikelen maken wij gebruik van een geautomatiseerd systeem dat automatisch de reacties controleert: reacties met bijvoorbeeld scheldwoorden worden hierbij verwijderd en de gebruiker die de betreffende reactie heeft geplaatst wordt geblokkeerd.

Daarnaast worden reacties inhoudelijk beoordeeld door een aantal moderators die reacties verwijderen die bijvoorbeeld niets te maken hebben met het artikel of aanvallend zijn. Ook hierbij wordt een blokkade opgelegd.

Het is niet mogelijk om een blokkade ongedaan te maken gezien de reactie niet meer terug kan worden gehaald om opnieuw te beoordelen.

Category: FAQ

Jazeker, het is mogelijk om bij Almere Nieuws voordelig een grote groep mensen te kunnen bereiken op verschillende manieren. Meer informatie vindt je op onze pagina ‘Adverteren‘.

Category: FAQ

Contactformulier

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw bericht