Almere Centrum zondag in teken van Pokémon GO! - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 15 aug 2016 om 10:42 uur - Laatste update: 15 aug 2016 om 10:42 uur

Almere Centrum zondag in teken van Pokémon GO!

Geschreven door (volgen?)

Aanstaande zondag 21 augustus staat Almere Centrum in het teken van Pokémon GO! waarbij spelers elkaar kunnen ontmoeten om samen de allerbeste Pokémon te vinden en zo de titel ‘Pokémon Meester’ te bemachtigen.

Deelnemers ontdekken tijdens het event het hele centrum, want op alle pleinen en straten in Almere Centrum zijn Pokéstops te vinden“, aldus de organisatie.

Activiteiten

Het Forum wordt die dag omgedoopt tot centrale ontmoetingsplek. Hier kunnen deelnemers zich aanmelden, worden de spelregels uitgelegd en goodie bags voor onderweg uitgedeeld (zolang de voorraad strekt). In het centrum zijn 13 checkpoints uitgezet. Ieder checkpoint is ingericht bij een Pokéstop. Hier worden lures geplaatst waardoor spelers bij de checkpoints virtuele Pokémon kunnen vinden. Bij ieder checkpoint kan worden meegedaan aan de ‘Checkpoint Challenge’ en/of de ‘Social Media Challenge’ waarmee de deelnemers mooie prijzen kunnen winnen.

Het evenement gaat van start op het Forum in Almere Centrum. Tussen 13.00 – 14.00 uur begint de registratie voor het evenement. Om 14.00 uur is centrale uitleg en de officiële aftrap van het Pokémon Almere Centrum Event. Tot 17.00 uur kunnen de checkpoint registraties weer ingeleverd worden en om 17.30 uur is de prijsuitreiking.

Ook voor de kleintjes valt er iets leuks te beleven. Zo kunnen ze geschminkt worden als hun favoriete Pokémon.

Categorie:
Entertainment
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.