Goede weersvoorspellingen voor ZAND! en Wereldfestival - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 23 aug 2016 om 14:23 uur - Laatste update: 23 aug 2016 om 14:23 uur

Goede weersvoorspellingen voor ZAND! en Wereldfestival

Geschreven door (volgen?)

Hoewel de eerste helft van de zomer volgens het KNMI de natste sinds 1998 is, belooft het stralend weer te worden tijdens Strandfestival ZAND! en het Wereldfestival op de Grote Markt komende zaterdag.

Met 29 graden Celsius en een licht briesje belooft het een echte tropische dag te worden, waardoor het weer mee zal zitten voor de twee festivals die komende zaterdag in Almere worden gehouden.

Strandfestival ZAND!

Net zoals elk jaar staat het Almere Strand weer in het teken van Strandfestival ZAND! wat elke editie 25.000 bezoekers trekt.

Met artiesten als Marco Borsato, BLØF, Nielson, Typhoon, Lil’Kleine, Ronnie Flex, Douwe Bob en Guus Meeuwis belooft deze editie zeker niet in het water te vallen.

Wereldfestival

Voor het eerst dit jaar wordt er op de Grote Markt in Almere Stad het Wereldfestival gehouden. Volgens de organisatie is het nieuwe festival een multicultureel festival waarbij ontdekking en ontmoeting centraal moet staan.

Met een markt waarbij er artikelen te koop zijn van over de hele wereld en muziek van onder meer Trafassi, Rafaella en rapper Keizer hoopt de organisatie een geslaagde eerste editie te kunnen vieren aan het einde van de avond.

Categorie:
Entertainment
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.