Expeditie Dierendag bij Outdoorpark SEC Survivals - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 19 sep 2016 om 10:00 uur - Laatste update: 19 sep 2016 om 10:04 uur

Expeditie Dierendag bij Outdoorpark SEC Survivals

Geschreven door (volgen?)

Foto door: SEC Survivals

Kom op dinsdag 4 oktober samen met je huisdier naar Outdoorpark SEC Survivals in Almere waar je tijdens de Expeditie Dierendag kunt laten zien wat jij allemaal kan en durft!

Vanaf 16.00 uur kun je over een parcours met leuke hindernissen, door de funslang, in het water, door de modder, op het vlot en achter de bal aan! Er is volop gezelligheid met een barretje en drankjes voor alle baasjes, een kraampje met leuke spulletjes en kun je met je huisdier op de foto gaan!

Goed doel

De entree bedraagt € 7,50 waarvan er € 2,50 naar het Dierenasiel Almere gaat. Zo help je dus ook andere dieren door zelf een leuke dag te hebben tijdens Expeditie Dierendag bij Outdoorpark SEC Survivals!

Meer informatie

Outdoorpark SEC Survivals is gevestigd aan de Verlaatweg 2 in Almere. Meer informatie vindt je op de website van Outdoorkpark SEC Survivals.

Categorie:
Entertainment · Zakelijk
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.