Figuurzagen en buikschuiven tijdens Burendag in De Meenten - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 26 sep 2016 om 12:47 uur - Laatste update: 26 sep 2016 om 12:47 uur

Figuurzagen en buikschuiven tijdens Burendag in De Meenten

Geschreven door (volgen?)

Afgelopen zaterdag is aan de Schapenmeent net zoals andere delen van Almere en in de rest van Nederland de jaarlijkse Burendag gevierd.

Het hofje aan de Schapenmeent in Almere Haven deed dit jaar mee met het thema ‘nat en fleurig’. Tijdens deze zonnige dag kwamen vele buurtgenoten en buurtkinderen bij elkaar voor gezamenlijke activiteiten als het opruimen en versieren van het hofje waarna het tijd was voor de creativiteit waarbij er schaapnaambordjes werden gefiguurzaagd door jong en oud.

Een enorme buikschuifbaan was op het hofje opgesteld om aan het thema ‘nat’ te kunnen voldoen wat voor veel plezier bij jong en oud heeft gezorgd. “Uiteindelijk is deze dag afgesloten met gezamenlijk avondeten en marshmellows boven een vuurkorf“, aldus Dirk Tessels die de festiviteiten mede heeft georganiseerd.

Categorie:
Entertainment
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.