Filiaal van Jeans Centre opent donderdag haar deuren in Almere - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 06 okt 2016 om 10:00 uur - Laatste update: 06 okt 2016 om 10:00 uur

Filiaal van Jeans Centre opent donderdag haar deuren in Almere

Geschreven door (volgen?)

Foto's: aangeleverd

Na een succesvolle start met het nieuwe servicegerichte winkelconcept van Jeans Centre, zal er donderdag 6 oktober ook een filiaal openen aan de Stationsstraat 32.

Bijzonder aan deze nieuwe winkel is de hoge mate van jeansspecialisme en service. Zo kun je jouw nieuwe jeans direct gratis korter laten maken via de coupeuse service, hebben ze veel keus in verschillende jeans fits dankzij de grote jeanswand en maken ze de heerlijkste kopjes koffie in de koffiebar. Kun jij nog wat styling advies gebruiken of vind je het lastig om de perfecte jeans te vinden? Dan ben je bij deze winkel aan het goede adres.

Bij Jeans Centre kun je terecht voor jeans & fashion voor dames, heren en kinderen. Jeans Centre verkoopt diverse merken, zoals: Garcia Jeans, Image, Wrangler, LTB, Chief, Pilot en Cars.

Openingsactie

Voor de nieuwe winkel in Almere heeft Jeans Centre een speciale openingsactie. Van donderdag tot en met zondag krijgt men 20% korting op de gehele collectie. Daarnaast maak je donderdag en zaterdag kans om een jaar lang gratis jeans te winnen. Neem dit weekend zeker een kijkje in deze winkel aan de Stationsstraat 32.

img_4015

img_4019

img_4026

img_4029

img_4038

kidscollectie

menwomen

Categorie:
Entertainment · Zakelijk
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.