KAF-directielid Valery Mak genomineerd voor VIVA400-award - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 06 okt 2016 om 12:09 uur - Laatste update: 06 okt 2016 om 12:09 uur

KAF-directielid Valery Mak genomineerd voor VIVA400-award

Geschreven door (volgen?)

Valery Mak, directielid van Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) en jongste theaterprogrammeur van Nederland, is door de redactie van het tijdschrift Viva genomineerd voor de VIVA400-award.

De VIVA-400 is een jaarlijkse lijst met 400 succesvolle en inspirerende vrouwen tot 40 jaar. Eén ding hebben deze vrouwen gemeen: ze vallen op in hun vakgebied vanwege hun succes, doorzettingsvermogen en uiteraard talent. Valery Mak viel op door haar inzet voor jongeren in Almere en werd geselecteerd in de categorie ‘creatieven’.

Als directielid van Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) mag Valery zich de jongste theaterprogrammeur van Nederland noemen. Daarnaast is deze dame oprichter en bestuurslid van Stichting Twisted, een organisatie die zich bezighoudt met talentontwikkeling onder jongeren op het gebied van cultuur. Ze heeft veel ervaring met het organiseren van activiteiten en het leggen van verbindingen in de stad.

Culturele hotspot van Flevoland

Onder mijn artistieke leiding moet KAF uitgroeien tot de culturele hotspot van Flevoland. Ik vind het ontzettend belangrijk om daarbij niet alleen het bestaand ‘schouwburgpubliek’ maar ook de jongere generatie te bedienen. De jeugd is tenslotte de toekomst. Daarnaast wil ik niet alleen voor de stad, maar vooral met de stad programmeren. Ik betrek lokale partijen en span me in om onze Almeerse makers een podium te bieden –en op een voetstuk te plaatsen. Daarmee hoop ik uiteindelijk een verandering teweeg te brengen en bij te dragen aan een leukere stad!” aldus Valery Mak.

Stemmen

Iedereen kan online een stem uitbrengen op de 400 geselecteerde vrouwen. Op basis van de stemmen wordt de volgorde van de lijst bepaald. Stemmen op Valery Mak kan door hier te klikken.

Categorie:
Entertainment
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.