Volksdansvereniging Karoen organiseert workshop Poolse dans - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 08 okt 2016 om 14:40 uur - Laatste update: 08 okt 2016 om 14:40 uur

Volksdansvereniging Karoen organiseert workshop Poolse dans

Geschreven door (volgen?)

Op zaterdag 12 november organiseert Volksdansvereniging Karoen van 13.00 uur tot 17.00 uur een workshop Poolse dans.

Voor deze dansmiddag heeft Karoen specialist Peter Vree gecontracteerd, die aan de Rotterdamse dansacademie en de Nationale Ballet Academie studeerde. Tijdens zijn studie deed hij werkervaring op bij het Nationale Ballet waarna hij onder andere voor het neoklassieke Polish Dance Theatre in Polan en het Internationaal Danstheater werkte.

Vree verzorgt lessen klassiek ballet, internationale folklore en projecten in het kader van danseducatie/CKV voor verschillende organisaties door het hele land.

Vorig jaar heeft Peter Vree op het volksdansers’ bekende Doedans Festival een zeer geslaagde- en leuke workshop gegeven.

Dansmiddag

Op zaterdag 12 november organiseert Volksdansvereniging Karoen van 13.00 uur tot 17.00 uur een dansmiddag die doorgaat bij minimaal 15 betaalde inschrijvingen. Let op: de dansmiddag is niet geschikt voor beginnende dansers.

Meedoen? Maak je inschrijving dan uiterlijk 25 oktober over op rekening NL39INGB0003891346 ten name van Volksdansvereniging Karoen Almere onder vermelding van ‘Dansmiddag Pools + naam + telefoonnummer‘.

Vooraf inschrijven is niet verplicht, maar wel erg belangrijk omdat er tijdig beslist moet worden of de dansmiddag kan doorgaan.

Deelname via voorinschrijving kost 15,00 euro en op de middag zelf 17,00 euro. De dansmiddag vindt plaats in de gymzaal naast KBS De Loofhut aan de Vrijmark 114 in Almere Haven. Zaalschoenen zijn verplicht.

Meer informatie is te vinden op de website van Volksdansvereniging Karoen.

Categorie:
Entertainment
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.