Almere Centrum in december in teken van 'Feestshoppen' - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 28 nov 2016 om 11:46 uur - Laatste update: 28 nov 2016 om 11:48 uur

Almere Centrum in december in teken van ‘Feestshoppen’

Geschreven door (volgen?)

Foto: Eljee Bergwerff Photography

De gehele maand december staat Almere Centrum in het teken van ‘Feestshoppen’.

Naast de mooie verlichtingen door heel Almere Centrum en speciale aanbiedingen in de winkels, start de feestmaand komende vrijdag met een extra koopavond.

Ook wordt komende zaterdag de schaatsbaan op het Forum weer geopend en wordt op spectaculaire wijze de feestverlichting ontstoken. Verder treden op zaterdag 17 december verschillende kerstkoren op, zijn er nog extra koopavonden op 22 en 23 december en zijn er tijdens deze extra koopavonden ook nog diverse dansoptredens en straattheater in kerststijl.

In de Foodpassage zullen op elke zaterdag in december van 12.00 uur tot 16.00 uur workshops voor kinderen worden gegeven.

Onthulling feestverlichting

Zaterdagmiddag wordt om 17.00 uur op het Forum de feestverlichting met een spectaculaire openingsshow onthuld: dit zal gebeuren met kettingzagen, ijsmuren, feestelijke zang en een mega groot verlicht rendier.

Categorie:
Entertainment
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.