Sylvana (15) is baas voor één dag van KAF - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 27 jan 2017 om 17:40 uur - Laatste update: 27 jan 2017 om 17:42 uur

Sylvana (15) is baas voor één dag van KAF

Geschreven door (volgen?)

Jeroen van de Wiel (links) en Sylvana (midden) tijdens het overleg

De 15-jarige Sylvana Terpstra uit Almere is afgelopen donderdag voor één dag de baas geweest van Kunstlinie Almere Flevoland (KAF).

De leerlinge van het Buitenhout College mocht voor één dag de taken overnemen van KAF-directeur Jeroen van de Wiel als onderdeel van het project ‘Baas van Morgen’.

Baas van Morgen

Het project Baas van Morgen is een initiatief van JINC waarbij kinderen die opgroeien in een omgeving met sociaaleconomische achterstand ervaren hoe het is om de leiding te hebben en doen zij een waardevol contact voor het leven op.

Het project kan gezien worden als een ‘superbliksemstage’ en heeft een bereik over heel Nederland. Zo deden er afgelopen donderdag in totaal 200 kinderen mee aan het project. In Almere deden naast KAF Flevoland ook bedrijven als het Flevoziekenhuis, de provincie Flevoland, het Leger des Heils en Politie Flevoland mee.

Werkzaamheden

Tijdens Sylvana’s unieke werkdag in het theater heeft zij haar personeel toegesproken tijdens het overleg waarin zij vertelde dat zij voor één dag de baas van het theater is en heeft de start-up van de dag gedaan.

Ook heeft zij samen met Van De Wiel de conferentie van JINC Baas van Morgen geopend, een delegatie van gemeenteraadsleden doorgeleid achter de schermen en in het MT-overleg gesproken over een nieuw beveiligingssysteem waarbij zij advies heeft gegeven. Mede dankzij Sylvana wordt het nieuwe beveiligingssysteem uitgevoerd zoals tijdens het overleg is besproken.

Tot slot mocht Sylvana ’s avonds samen met Van De Wiel de twee voorstellingen Comedyclub en Swingin Harlem openen.

Categorie:
Entertainment
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.