Achtdaagse megakermis in Almere Buiten - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 24 mrt 2017 om 14:05 uur - Laatste update: 24 mrt 2017 om 14:05 uur

Achtdaagse megakermis in Almere Buiten

Geschreven door (volgen?)

Foto: VVV Almere

De kermis in Almere Buiten wordt dit jaar groter dan ooit. Zo staan er grotere attracties, zijn er twee meet & greet’s voor de allerkleinsten en duurt de kermis maar liefst 8 dagen inclusief 2 eurodagen!

Van woensdag 29 maart tot en met woensdag 5 april staat de kermis opgesteld op het evenemententerrein naar het winkelcentrum aan de Evenaar. Omdat het in Almere op woensdag altijd Eurodag is, hebben kermisliefhebbers dit jaar twee keer een dag vol voordeel.

Meet & Greet

Voor de kleine kermisfans is er dit jaar veel te doen: naast attracties als de teacups, minicars en de minizweefmolen is er twee keer een meet & greet.

Op vrijdag 31 maart om 19.00 uur komen Buurman & Buurman naar de kermis waarbij de kleintjes op de foto kunnen met de tv-helden. Op maandagavond 3 april om 19.00 uur zal de kermis bezoek krijgen van één van de Pokémon.

Categorie:
Entertainment
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.