Winterjas aan op Koningsdag: niet warmer dan 9 graden, mogelijk natte sneeuw - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 24 apr 2017 om 10:05 uur - Laatste update: 24 apr 2017 om 10:07 uur

Winterjas aan op Koningsdag: niet warmer dan 9 graden, mogelijk natte sneeuw

Geschreven door (volgen?)

Koningsdag dit jaar wordt mogelijk de koudste Koninklijke feestdag sinds 1979. Volgens WeerOnline zal de temperatuur komende donderdag in Almere niet hoger uitkomen dan 9 graden. 

Ook voor Koningsavond ziet het er niet al te fraai uit: dan zal de temperatuur niet hoger zijn dan slechts 6 graden. In de nacht zal de temperatuur dalen tot het vriespunt.

Regen

Volgens WeerOnline kunnen er tijdens Koningsavond en Koningsdag regenbuien over Almere trekken met mogelijk hagel en een klap onweer, maar zal ook de zon zich af en toe laten zien.

Het ene moment schijnt de zon en op het andere moment krijg je te maken met een koude douche. Naast regen valt ook hagel en in de vroege ochtend mogelijk natte sneeuw. Een oranje winterjas is dus een beter idee dan een oranje shirt“, aldus WeerOnline.

Benieuwd naar de evenementen tijdens Koningsdag? Klik hier voor een overzicht »

Categorie:
Entertainment
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.