Libelle Zomerweek op Almeerderstrand van start - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 15 mei 2017 om 16:05 uur - Laatste update: 15 mei 2017 om 16:05 uur

Libelle Zomerweek op Almeerderstrand van start

Geschreven door (volgen?)

Foto door: Iris Planting

De Libelle Zomerweek aan het Almeerderstrand is van start gegaan. Maandagochtend opende Patty Brard samen met Hilmar Mulder (hoofdredacteur van Libelle) de Libelle Week door een sprong in de ballenbak voor volwassenen te springen.

Na de opening van de Libelle Zomerweek nam Jan Smit het stokje over door een dosis muzikaliteit over het strand te doen klinken.

Het Grote Geluk

Het thema van de 21e editie van de Libelle Zomerweek is ‘Het Grote Geluk’. Tot en met komende zondag staat het Almeerderstrand in het teken van entertainment, workshops, shoppings en cultuur.

Ook aan mannen is dit jaar gedacht: de speciale mancave is de uitvalsbasis voor iedere man op het Almeerderstrand. Hier kunnen zij ongestoord onderuit gezakt op de stoere banken genieten van hun favoriete sportwedstrijd of de aanwezige mannelijke artiesten uitdagen voor een fanatieke dartcompetitie.

Categorie:
Entertainment
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.