[Foto's] Tussenstand Almeerse Lock Me Up-actie voor Free A Girl ruim 5000 euro - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 19 mei 2017 om 09:12 uur - Laatste update: 19 mei 2017 om 09:12 uur

[Foto’s] Tussenstand Almeerse Lock Me Up-actie voor Free A Girl ruim 5000 euro

Geschreven door (volgen?)

Met nog twee dagen te gaan staat de teller van de opbrengst voor Free A Girl op 5547 euro. Almeerders laten zich deze week elk twaalf uur lang opsluiten om aandacht te vragen voor de noodhulporganisatie.

Landelijk doen nog meer mensen dit op in totaal 24 verschillende locaties door heel Nederland. Dinsdag was de aftrap van de actie waarbij Max Joling en Sylvana Lamfers zich bij Brasserie Julia in Almere Haven lieten opsluiten.

Twaalf uur lang leefden zij alleen op water en een kommetje rijst. Donderdag was het de buurt aan muzikale talenten Mario Broerse en Lee-Ann, die muzikaal ondersteund werden door onder andere Yves Berendse.

Slotavond

Tijdens de slotavond komende zaterdagavond zullen onder andere Ramon Beense, Danny Braaf en Dries Roelvink optreden en zal het eindbedrag bekend worden gemaakt.

Ook wordt dan de winnaar van de reischeque bekend gemaakt waarvoor de hele week al loten kunnen worden verkocht waarvan de opbrengst ook naar Free A Girl gaat.

Foto’s

Foto’s van afgelopen donderdagavond

Video

Categorie:
Entertainment
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.