Vaderdag bij SEC Survivals: zoek samen naar de schat! - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 23 mei 2017 om 15:56 uur - Laatste update: 23 mei 2017 om 15:56 uur

Vaderdag bij SEC Survivals: zoek samen naar de schat!

Geschreven door (volgen?)

Op zondag 18 juni staat SEC Survivals in het teken van Vaderdag. Die dag kun je samen naar de verborgen schat zoeken, een leuk gezinsuitje vol leuke uitdagingen en speelse opdrachten.

Samen ga je op expeditie in het outdoorkpark, al zoekend naar de schat. Vaders zijn daar natuurlijk heel goed in maar zij kunnen het niet alleen! Iedereen uit het team zal moeten meehelpen om alle uitdagingen te overwinnen voordat je bij de schat uitkomt.

Avontuur vol hindernissen

Het is een expeditie vol avonturen en spannende uitdagingen – je komt lastige hindernissen tegen, gaat boogschieten, bouwt een vlot en klimt over junglebruggen. Tijdens de expeditie verzamel je puzzelstukjes en hulpmiddelen om de schat uiteindelijk te kunnen vinden.

Heb je de schat eenmaal gevonden, dan zul je deze nog moeten openen! Is je vader dan echt zo slim dat dit gaat lukken? Na afloop kun je heerlijk nagenieten bij het kampvuur.

Meer informatie is te vinden op de website van Outdoorpark SEC Survivals »

Categorie:
Entertainment · Zakelijk
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.