Almere Centrum genomineerd voor 'Beste Binnenstad 2017 - 2019' - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 31 mei 2017 om 11:27 uur - Laatste update: 31 mei 2017 om 11:27 uur

Almere Centrum genomineerd voor ‘Beste Binnenstad 2017 – 2019’

Geschreven door (volgen?)

Almere Centrum is genomineerd voor de prijs ‘Beste Binnenstad 2017 – 2019’. Dat werd dinsdag bekend gemaakt op de vastgoedbeurs PROVADA.

Almere is samen met Den Helder, Hoofddorp, Roosendaal en Purmerend genomineerd in de categorie middelgrote binnensteden (minder dan 550 publieksgerichte functies in het centrum).

Naast de categorie middelgrote binnensteden is er ook een categorie grote binnensteden: in deze categorie zijn de steden Arnhem, Breda, Enschede, Den Haag en Nijmegen genomineerd.

Beoordeling

Een vakjury bestaande uit 18 professionals uit het bedrijfsleven, overheid, onderwijs en cultuur heeft de verschillende binnensteden beoordeeld op een breed aantal thema’s als retail, cultuur, veiligheid, horeca, duurzaamheid, bereikbaarheid en digitalisering.

Een belangrijke maatstaf om genomineerd te worden was de mate van kwalitatieve groei en ontwikkeling die een binnenstad tussen 2017 en eind 2017 doormaakt.

Begin september zullen uit de in totaal 10 genomineerden van beide categorieën 4 finalisten bekend worden gemaakt. De winnaar wordt eind november bekend gemaakt.

Categorie:
Entertainment
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.