Rabobank en Almere City Marketing tekenen nieuwe sponsorovereenkomst Almere Haven Festival - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 21 jun 2017 om 09:21 uur - Laatste update: 21 jun 2017 om 17:02 uur

Rabobank en Almere City Marketing tekenen nieuwe sponsorovereenkomst Almere Haven Festival

Geschreven door (volgen?)

Foto door: Fred Rotgans

Afgelopen maandag ondertekenden Ugur Özcan (directievoorzitter van Rabobank Almere) en Nik Smit (directeur van Almere City Marketing) het sponsorcontract voor de komende editie van het Almere Haven Festival.

De Rabobank is al vanaf de eerste editie in 2001 als sponsor betrokken bij het festival. Dit is het vierde jaar op rij dat zij naamgevend hoofdsponsor zijn.

“Wij zijn blij met de grote betrokkenheid van de Rabobank bij één van de drukbezochte evenementen van Almere”, aldus Nik Smit.

Presentatie

Het ondertekenen van het contract gebeurde tegelijk met de presentatie van de nieuwe ‘look & feel’ van het Havenfestival, ontworpen door een ontwerpbureau uit Almere Haven.

Het Rabobank Almere Haven Festival bestaat uit diverse onderdelen. We zochten naar een verbindende eenheid in de uitingen. Het ontwerp is daarin zeer geslaagd“, aldus een trotse Smit.

Het Almere Haven Festival vindt plaats op vrijdag 1, zaterdag 3 en zondag 3 september in de Havenkom.

Categorie:
Entertainment
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.