[Update] Jamin in centrum Almere Stad gaat verbouwen - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 21 jun 2017 om 15:05 uur - Laatste update: 30 jun 2017 om 20:28 uur

[Update] Jamin in centrum Almere Stad gaat verbouwen

Geschreven door (volgen?)

De vestiging van Jamin aan de Stationsstraat wordt verbouwd. Van maandag 26 juni tot en met woensdag 28 juni is de winkel gesloten waarbij de gehele indeling zal worden veranderd.

Belangrijkste is toch wel dat wij er een tweede Twizzl-ijsmeubel bij krijgen waardoor onze klanten sneller geholpen kunnen worden“, vertelt Gamze Yigitsoy van Jamin Almere.

Ook zal het schepsnoep in de winkel naar voren worden gebracht waarbij ook de silo’s met voorraad tot aan het plafond zullen worden verlengd en komt er een mooiere cadeauhoek. De ouderwetse papieren posters zullen worden vervangen door luxe LED-displays.

Het assortiment veranderd daarentegen niet, wel blijft de snoepwinkel met verrassende nieuwe producten komen waar de winkel al sinds begin dit jaar mee bezig is.

Feestelijke heropening

De feestelijke heropening van de winkel vindt plaats op donderdag 29 juni waarbij ook een prijs te winnen valt: diegene die in zijn of haar Twizzl-ijs een gouden lepeltje heeft, mag één minuut gratis shoppen in de winkel.

Daarnaast wordt de heropening gevierd met een aantal flinke kortingen op artikelen in de winkel.

Update vrijdag 30 juni 2017 om 20.28 uur: De feestelijke heropening is niet komende donderdag, maar maandag. Volgens Jamin is er helaas wat vertraging opgelopen tijdens de verbouwing waardoor de feestelijke heropening een aantal dagen vooruit is geschoven.

Categorie:
Entertainment
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.