Citymall Almere in teken van dino's - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 11 aug 2017 om 15:30 uur - Laatste update: 11 aug 2017 om 15:30 uur

Citymall Almere in teken van dino’s

Geschreven door (volgen?)

Op zondag 27 augustus neemt Citymall Almere een flinke stap terug in de tijd: die dag staat het Forum in het teken van dinosaurussen die miljoenen jaren geleden op aarde leefden.

Tijdens de Dino Experience wordt het publiek meegenomen in een spannend verhaal over een bijzonder ei waarbij zelfs een levensechte T-Rex zijn opwachting maakt.

Programma

Tijdens deze dino-middag maken kinderen kennis met avonturier Tatum en ranger Michel: hij is onderzoeker en is gespecialiseerd in dinosaurussen. Hij vindt dan ook dat het ei dat Tatum heeft gevonden tijdens één van haar reizen wel heel erg op een ei van een dinosaurus lijkt. Het is belangrijk dat het ei zo snel mogelijk bij zijn soortgenoten wordt gebracht zodat het kan opgroeien met andere dinosaurussen.

Samen gaan Tatum en Michel op pad om het ei naar een veilige plek te brengen, maar dat is geen eenvoudige klus en het gevaar ligt op de loer.

De Dino Experience Liveshow staat om 13.00 en 15.00 uur op het podium. De levensechte Tyrannosaurus Rex wordt om 14.00 en 16.00 uur losgelaten op het podium. Toegang is gratis.

Kinderen van Almere Centrum-klantenkaarthouders krijgen een leuke dino goodie.

Categorie:
Entertainment
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.