HEMA in Almere Haven krijgt internationaal winkelconcept - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 14 aug 2017 om 12:29 uur - Laatste update: 14 aug 2017 om 12:29 uur

HEMA in Almere Haven krijgt internationaal winkelconcept

Geschreven door (volgen?)

HEMA gaat het filiaal aan de Meerstraat in Almere ombouwen naar voorbeeld van haar internationale winkels. Het internationale winkelconcept dat HEMA ontwikkelde voor steden als Barcelona, Parijs en Londen is zo’n succes dat het nu ook in Nederland, België en Luxemburg wordt uitgerold.

“Het belangrijkste verschil is dat de winkels in het buitenland overzichtelijker zijn en zijn ingedeeld in werelden”, aldus een woordvoerder.

De winkel in Almere Haven wordt van maandag 14 augustus tot vrijdag 18 augustus verbouwd. Op vrijdag 25 augustus worden inwoners van Almere welkom geheten in de geheel vernieuwde winkel tijdens de feestelijke officiële opening.

Combineren

Na de verbouwing wordt het voor klanten veel eenvoudiger om artikelen te vinden en met elkaar te combineren. Zo staan alle dames- en herenmode, producten voor de badkamer, keuken, baby en woonkamer bij elkaar.

Tico Schneider, directeur HEMA Nederland: “In de afgelopen maanden is het internationale winkelconcept uitgebreid getest onder klanten in Nederland en België. HEMA ontving tijdens de testperiode veel positieve reacties van zowel klanten als haar medewerkers. Het uitrollen van het nieuwe winkelconcept is een belangrijk onderdeel van de groeistrategie van HEMA die bestaat uit het verbeteren van de prestaties in Nederland, België en Luxemburg, internationale uitbreiding en groei van e-commerce.”

Vanaf volgend jaar zullen alle kleine winkels van HEMA naar verwachting zijn omgebouwd.  

Categorie:
Entertainment
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.