[Foto's] BN'ers geven startschot van 'Het Huis Van Het Vergeten Kind' op Stadhuisplein - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 31 aug 2017 om 15:32 uur - Laatste update: 31 aug 2017 om 15:33 uur

[Foto’s] BN’ers geven startschot van ‘Het Huis Van Het Vergeten Kind’ op Stadhuisplein

Geschreven door (volgen?)

Foto's door: Bob Friedländer

Irene Moors, Johnny de Mol, Wolter Kroes, Lucille Werner, Dennis van der Geest en Saar Koningsberger zijn donderdagochtend naar het Stadhuisplein in Almere Stad gekomen om het startschot te geven voor ‘Het Huis Van Het Vergeten Kind’.

Het gebouw zal worden gebouwd voor de gelijknamige stichting Het Vergeten Kind. De stichting richt zich op kinderen die een onveilige of instabiele thuissituatie hebben of worden verwaarloosd of mishandeld.

“Dit is in iedere schoolklas gemiddeld één. Voor 55.000 kinderen gaat het zelfs zó mis, dat ze noodgedwongen niet meer thuis kunnen wonen”, vertelt Chantal Oudenaarden-Pesch van de Nationale Postcode Loterij.

Uit alle loten van de VriendenLoterij PrijzenMarathon die tot en met eind september worden verkocht, gaat de helft van het aankoopbedrag naar de bouw van het huis.

Foto’s

Vergetenkind11Vergetenkind10

Categorie:
Entertainment
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.