Halloween-evenement 'Scare Me' voor vijfde keer op rij in Almere Haven - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 03 sep 2017 om 21:35 uur - Laatste update: 03 sep 2017 om 21:35 uur

Halloween-evenement ‘Scare Me’ voor vijfde keer op rij in Almere Haven

Geschreven door (volgen?)

Voor alweer de vijfde keer op rij wordt er dit jaar in Almere Haven het ‘Scare Me’-evenement gehouden. De Halloween-attractie wordt elke editie bekender en groter waarbij er telkens op meer bezoekers gerekend kan worden.

Een loods aan de Steiger is omgetoverd tot een compleet terrein met drie spookhuizen en een Pirate Adventure room.

Unieke belevenis

Het evenement is ook dit jaar weer compleet vernieuwd waardoor het ook voor terugkomende bezoekers weer een unieke belevenis zal zijn“, vertelt Perry Mulder die het evenement een aantal jaren geleden het leven in heeft geroepen.

Het welbekende spookhuis ‘The Mansion’ heeft de komende maanden nieuwe bewoners en ook ‘Zombie Terror’ en het nieuwe ‘Asylum’ zullen zeker de bezoekers zeker niet teleurstellen.

Naast de spookhuizen en de Adventure Room is er voor bezoekers ook de mogelijkheid om in een bioscoop een horrorfilm te kijken of iets te eten of drinken.

Van 15 september tot en met 7 oktober kunnen bezoekers elke vrijdag- en zaterdagavond terecht bij het Scare Me-evenement in Almere Haven. Tickets zijn verkrijgbaar via de website.

Categorie:
Entertainment · Zakelijk
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.