Opnieuw honderden voertuigen naar Midland Classic Show in Almere Centrum - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 07 sep 2017 om 12:12 uur - Laatste update: 07 sep 2017 om 12:14 uur

Opnieuw honderden voertuigen naar Midland Classic Show in Almere Centrum

Geschreven door (volgen?)

Opnieuw komen er dit jaar honderden oldtimers naar Almere voor de jaarlijkse Midland Classic Show. Het evenement vindt plaats op zondag 24 september van 12.00 tot 17.00 uur.

Dit jaar zullen de pleinen in Almere Centrum worden ingedeeld per land: zo zal de Schutterstraat vol staan met klassieke Italiaanse auto’s, staan er Amerikaanse auto’s op het Forum en is de Grote Markt een plein met Franse auto’s.

Het Stadhuisplein staat in het teken van Engelse en Duitse auto’s. Naast de klassieke auto’s worden de landenpleinen aangekleed in de sfeer van het and en staan er marktkramen met producten uit de betreffende landen.

Gemotoriseerde voertuigen

Volgens een woordvoerder van Almere Centrum ligt de nadruk dit jaar nog meer dan anders op gemotoriseerde voertuigen.

Op de Stadhuispromenade zullen oude tractoren en klassieke landbouwwerkvoertuigen te zien zijn. Op de Diagonaal staan klassieke motoren het Belfortplein wordt omgetoverd tot Formule1-plein.

Tot slot staat ook het Stationsplein vol met voertuigen: dit plein staat vol met zowel klassieke als moderne auto’s met een groot ‘wow’-effect welke allemaal meer dan 400 pk hebben.

Categorie:
Entertainment
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.