[Update] KAFtival met Lil' Kleine, Jörgen Raymann, SBMG en Arie Koomen bijna uitverkocht - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 15 sep 2017 om 13:05 uur - Laatste update: 15 sep 2017 om 14:50 uur

[Update] KAFtival met Lil’ Kleine, Jörgen Raymann, SBMG en Arie Koomen bijna uitverkocht

Geschreven door (volgen?)

Het KAFtival wat vrijdagavond voor het tweede jaar op rij wordt georganiseerd in Kunstlinie Almere Flevoland (KAF), is uitverkocht.

Tijdens het indoorfestival wordt het gehele gebouw gebruikt als podium voor een uiteenlopende programmering. Artiesten die optreden zijn onder andere Lil’ Kleine, SBMG en Jörgen Raymann.

In maar liefst acht grote zalen vinden optredens en DJ-sets van verschillende artiesten plaats, ook wordt er een grote dancebattle georganiseerd.

Wilde Westen

De rappers van Wilde Westen bestaande uit Mula B, Louivos, 3robi, Kingsize en Sjaak maken het programma van het hoofdpodium compleet.

De bovengenoemde rappers brachten eerder dit jaar een gezamenlijk album uit getiteld ‘WW Nation‘ maar ook solo scoorden de artiesten eerder grote hits als ‘Meesterplusser‘ en ‘Ex‘.

Ook artiesten uit Almere zijn ruim vertegenwoordigd tijdens het KAFtival, zo zijn er onder andere optredens van Armoowasright, Arie Koomen, Jörgen Raymann en Lil MG.

Tweede editie

Vorig jaar vond de eerste editie van KAFtival plaats ter gelegenheid van de opening van het vernieuwde KAF. Die avond werd bezocht door 2000 bezoekers.

Tijdens de eerste editie waren er optredens van onder andere Broederliefde en Jonna Fraser.

Categorie:
Entertainment
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.