Almeerders maken kans op 5 miljoen euro bij Miljoenenjacht op RTL4 - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 22 sep 2017 om 17:47 uur - Laatste update: 22 sep 2017 om 17:47 uur

Almeerders maken kans op 5 miljoen euro bij Miljoenenjacht op RTL4

Geschreven door (volgen?)

In totaal 50 inwoners van Almere maken zondag 1 oktober kans op 5 miljoen euro bij het televisieprogramma Miljoenenjacht.

De deelnemers uit het ‘Almere-vak’ komen uit postcodegebied 1311 en wonnen deze studioplek met hun deelname aan de Postcode Loterij.

Danielle (45) is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: “Toen ik werd uitgenodigd was ik enorm verrast. Ik vind het ontzettend leuk om dit mee te maken. Ik kijk altijd naar Miljoenenjacht. Echt nagedacht over hoe ik het spel ga spelen heb ik nog niet. De kans is klein dat het lukt om het finalespel te halen maar, ik blijf positief. Dan komt het zeker goed.”

De vijftig inwoners uit Almere zijn samen met inwoners uit negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen kan de studio als miljonair verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot vijf miljoen euro.

De uitzending is zondag 1 oktober van 20.00 tot 21.30 uur te zien op RTL4.

Categorie:
Entertainment
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.