[Foto's] Helikoptervlucht door PLUS van Ommen boven Almere groot succes - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 10 okt 2017 om 13:16 uur - Laatste update: 10 okt 2017 om 13:16 uur

[Foto’s] Helikoptervlucht door PLUS van Ommen boven Almere groot succes

Geschreven door (volgen?)

Afgelopen zondag vlogen klanten van PLUS Van Ommen in een groene PLUS helikopter over Almere. Sinds eind augustus konden zij sparen voor deze bijzondere vlucht.

Almere op grote hoogte bekijken: dat lieten sommigen zich geen twee keer zeggen. “De spaaractie bleek een groot succes”, vertelt ondernemer Marcel van Ommen. “Het was een mooie manier om ons 10 jarige jubileum feestelijk af te sluiten.”

Enthousiaste reacties

Elke 6 minuten durende vlucht zorgde voor een grote glimlach op het gezicht van de deelnemers. Ook op social media stroomden de positieve reacties binnen: berichten als ‘dat smaakt naar meer’, ‘het was geweldig’ en ‘heel erg bedankt voor deze ervaring’ zijn slechts het topje van de ijsberg.

Helikoptervlucht

Het in- en uitstappen gebeurde op afgelopen zondag op de dijk tussen Almere en Lelystad, nabij de Pampushaven. Ook ondernemers Marcel en Edwin van Ommen waren aanwezig om de klanten uit te zwaaien. “Deze open en centrale omgeving was een ideale plek”, licht Marcel van Ommen toe. “Eenmaal in de lucht was zelfs de skyline van Amsterdam goed te zien, dat hebben we aan het mooie weer te danken.”

Afsluiting 10-jarig jubileum

Eind juni bestond PLUS Van Ommen precies 10 jaar. Vanaf de jubileumdag op 20 juni liepen er verschillende acties. De spaaractie voor de helikoptervlucht was hier een mooie aanvulling op.

Het uitzicht boven Almere (foto gemaakt door Petra Zwaan)

Categorie:
Entertainment
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.