Singer-songwriter workshop door Orsaya in KAF - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 23 okt 2017 om 14:30 uur - Laatste update: 23 okt 2017 om 14:30 uur

Singer-songwriter workshop door Orsaya in KAF

Geschreven door (volgen?)

(foto: aangeleverd)

Op dinsdag 31 oktober geeft de bekende musicus Orsaya van 21.00 tot 23.00 uur een gratis groepsworkshop voor singer-songwriters in KAF Flevoland.

Orsaya is de artiestennaam van Orsolya Hertzinger-Snijder (1972), kind uit een zeer muzikaal nest. Zij is cum laude afgestudeerd aan het Sweelinck Conservatorium. Met haar eigen muziekbedrijf geeft deze multi-instrumentalist les, treedt zij op en helpt ze andere artiesten op hun vakgebied. Deze gratis workshop is de eerste van een reeks die Orsaya wil organiseren.

De workshop is zowel voor muzikaal onervaren mensen als voor gevorderden. “Mensen die geen instrument bespelen zijn van harte welkom. Bij hen wil ik het gevoel voor muziek ontwikkelen. Het gaat erom dat je je met jezelf gaat verbinden. Iedereen rent wat in de rondte, waardoor de verbinding met jezelf verwatert“, vertelt Orsaya.

Door middel van muziek breng ik dat terug. Het enige dat ik verwacht is dat mensen openstaan voor mij. Voor gevorderde muzikanten kan het interessant en inspirerend zijn om te zien hoe ik muziek benader.

Het enige dat Orsaya aan deelnemers vraagt in ruil voor de workshop is om op haar vijfkoppige band Orsaya’s Latin Touch te stemmen bij de Grote Prijs Van Nederland.

Meer informatie is te verkrijgen via [email protected] of via 06 2881 2692.

Categorie:
Entertainment · Zakelijk
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.