Overzicht: Halloween-activiteiten in Almere - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 27 okt 2017 om 11:05 uur - Laatste update: 27 okt 2017 om 11:05 uur

Overzicht: Halloween-activiteiten in Almere

Geschreven door (volgen?)

Halloween wordt langzaam een steeds groter begrip in Almere. Jaarlijks worden er verschillende activiteiten georganiseerd door de horeca maar ook door andere organisaties.

In dit artikel vindt je een greep uit de georganiseerde activiteiten in Almere tijdens Halloween!

Halloween bij Café Het Steegje

Op zaterdag 28 oktober staat Café Het Steegje aan het Baltimoreplein in Almere Buiten in het teken van Halloween. Het is toegestaan om verkleed te komen: de best geklede griezel wint een prijs!

Halloween spookwandeling bij SEC Survivals

Bij Outdoorpark SEC Survivals wordt op zaterdag 28 oktober een heuse spookwandeling gehouden in het donkere bos bij Almere Hout.

Vanaf 18.30 uur -wanneer het donker wordt- is het bos rondom Outdoorpark SEC Survivals gevuld met griezelige wezens, zombies, onverklaarbare verschijnselen en angstaanjagende geluiden. Meer informatie is beschikbaar op de website.

Halloween-run in Almere Buiten

Een uieke Halloween-run wordt op zaterdag 28 georganiseerd door Start2Finish in Almere Buiten. Ruim 500 waaghalzen kunnen zich wagen aan een uniek parcours door het centrum van Almere Buiten dat ook nog eens door een angstaanjagende parkeergarage en DoeMere voert.

Voor kinderen is er een kids-run van 1 kilometer, ook is er nog een 5 kilometer. Inschrijven kan via de website.

Halloween bij Eerste Rang

Ook café Eerste Rang aan de Grote Markt in Almere Stad staat op zaterdag 28 oktober in het teken van Halloween met DJ Martin! Diegenen die verkleed komen hoeven geen entree te betalen.

Nachtklimmen bij Fun Forest Almere

Op zaterdag 28 oktober kun je bij Fun Forest Almere aan de Kemphaanlaan gaan nachtklimmen!

Van 19.00 tot 23.00 uur kun je met beperkt verlichting wat is opgehangen in het bos gaan klimmen. Meer informatie is beschikbaar op de website.

Categorie:
Entertainment
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.