[Foto's] Ruim 500 deelnemers bij Halloween Run in Almere Buiten - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 30 okt 2017 om 11:50 uur - Laatste update: 30 okt 2017 om 11:50 uur

[Foto’s] Ruim 500 deelnemers bij Halloween Run in Almere Buiten

Geschreven door (volgen?)

Foto's door Patrick Moses Fotografie

Zaterdagavond hebben ruim 500 hardlopers zich gewaagd an de eerste Halloween Run in Almere Buiten. Vele hardlopers hadden zichzelf verkleed als zombie, horrorclown of ander eng figuur.

Zowel kinderen als volwassenen verschenen helemaal uitgedost en geschminkt aan de start en dat zorgde voor sfeervolle en minstens zo angstaanjagende taferelen“, vertelt Tim Moria namens de organisatie.

Verschillende parcours

Voor kinderen begon er al om 16.00 uur een speciale run van 1 kilometer door Almere Buiten. Zij liepen voornamelijk door de winkelstraten en gingen uiteindelijk bij het Buitenhuis over de finish.

Voor die-hards was er een run van 5 kilometer die om 19.00 uur begon in een verlaten en pikdonkere parkeergarage. Zo kwamen zij onder andere een horrorclown tegen die hen het stuipen op het lijf joeg.

De Halloween Run krijgt volgend jaar een vervolg, daarvoor zijn de inschrijvingen vast geopend via de website.

Foto’s

Categorie:
Entertainment · Sport
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.