Online project VlogPiet.tv van start - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 01 nov 2017 om 11:36 uur - Laatste update: 01 nov 2017 om 11:36 uur

Online project VlogPiet.tv van start

Geschreven door (volgen?)

Woensdagochtend is officieel het project VlogPiet.tv van start gegaan: online video’s waarin VlogPiet zowel korte verhalen vertelt vanuit zijn studio en vlogt over Sinterklaasactiviteiten door heel Nederland geproduceerd door de makers van Almere Nieuws.

“Afgelopen woensdag is de website alvast online gegaan. Ook hebben wij al een aantal promo’s verspreid welke tot nu toe prima worden bekeken. Elke video is in een aantal dagen tijd al meer dan 1000 keer bekeken en via social media heeft VlogPiet al meer dan 500 volgers”, vertelt Max Joling namens VlogPiet.tv.

Verschillende onderwerpen

Zodra Sinterklaas op zaterdag 18 november voet aan wal zet, beginnen de video’s op alle social media platformen tot aan 5 december. Hierin vertelt VlogPiet onder andere over de geschiedenis van het Sinterklaasfeest en doet hij verslag over verschillende bezoeken van Sinterklaas door het land. Tot slot heeft VlogPiet in Almere ook nog eens zijn eigen bingo.

Het project is gerealiseerd door de makers van Almere Nieuws en werken samen met stichting Sinterklaasmagazijn, RataPlan Almere, Jamin Almere en Folux.

Video

Categorie:
Entertainment · Zakelijk

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.