Nieuw restaurant op Belfortplein opent vrijdag haar deuren - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 01 nov 2017 om 13:40 uur - Laatste update: 01 nov 2017 om 14:17 uur

Nieuw restaurant op Belfortplein opent vrijdag haar deuren

Geschreven door (volgen?)

Komende vrijdag opent op het Belfortplein in Almere Stad een nieuw restaurant waar Afghaanse en Perzische (grill)gerechten centraal staan. Restaurant Aryana opende al eerder een vestiging in de Beverwijkse Bazaar.

Eigenaresse Zienat Moslemi zegt er zin in te hebben om inwoners van Almere kennis te laten maken met de Afghaanse en Perzische keuken.

De keuze voor Almere was snel gemaakt. Klanten die mij al kennen van de Bazaar in Beverwijk vroegen wanneer ik nu eens in de buurt open ging. Zij komen uit Amersfoort, Utrecht maar ook andere plekken in Nederland. Almere ligt perfect centraal en is bovendien een leuke plaats“, vertelt Moslemi.

Ook is de enthousiaste restauranthoudster er zeker van dat haar restaurant een perfecte aanvulling is op het restaurantplein wat een hiermee echt een uitgaansgebied aan het worden is.

Categorie:
Entertainment
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.